27 Aralık 2010 Pazartesi

yenidenn...

Uzun zaman olmuş böyle sakin kalmayalı. Haftalardır hep koşturmacayla geçiyor ömrüm. Bayram tatili bittiğinden beri biriken işleri tamamlamaya çalışıyorum. Ama daha birkaçını bitiremeden yenileri yığılıyor önüme. Aslında bu kadar yoğun olmasını ben istedim. Şikayetçi de değilim, hiç birinden vazgeçmeye niyetim yok. Ama haftasonuna doğru yığılıp kalıyorum.

Pazartesi ve çarşamba günleri Park Sanat Merkesinde dijital fotoğrafçılık kursuna başladım. Grupanya'da fırsatı görünce kaçırmadım. Uzun zamandır böyle bir eğitim almak istiyordum. Çok iyi oldu. Hocalarımız aslında sinemacı olan karı koca çok şeker bir çift. Sırada güzel bir makine almak var.

Salı günleri, son dört yıl olduğu gibi Vedat Hoca'mızda koro çalışmamız var. Çok güzel eserleri öğreniyoruz. Çok rahatlatıyor şarkı söylemek. Arada insanlarla sohbet de çabası...

Perşembe seramik kursumuz devam ediyor. Bu sene seramik kursumuzda yaptıklarımı eklememişim bloguma. Yeni farkettim. Aslında tam gaz devam ediyoruz yine. Yine bol bol gülüyoruz, içimizi döküyoruz ve arada boş vakit kalırsa seramik yapıyoruz:) Bu hafta sonunda Pinocuğumda katıldı aramıza. Yine 6 kişi olduk bir de hocamız Tuğçe, 7 kişi. Yine kalabalık olduk. Ne güzel....

İki düğün geçti hayatımdan bu iki haftada... Sonuncusu kuzenimim düğünüydü. Konya'ya ailemin yanına gittim. Çok kısa ve çok çabuk geçti iki gün. Ama iyi geldi onlarla beraber olmak. Yenilendim sanki. Dün, pazar günü biraz erken Ankara'ya gelince uzun bir yürüyüşe çıktım. İşimi, hobilerimi, yapmak istediklerimi kafamda yeniden planladım. Öyle çok şey var ki yapmak istediğim.

Bakalım nasıl olacak, bakalım yeni yıl neler getirecek hayatıma:))

Çok huzurluyum bugün. Herkese iyi haftalar...



Badem, Badem Ağacı

Resim

3 yorum:

Meyra dedi ki...

senacım ne güzel sende yerinde duramayanlardansın:) seramik kursuna nereye gidiyosun bende istiyorum sakıncası yoksa bana biraz bilgi verirmisin:))

sena dedi ki...

Meyracım ben Ümitköy'de Atölye Beyaz'a gidiyorum. Perşembe akşamları toplanıyoruz. Çok şeker bir hocamız var.

Gelmek istersen haber ver. Hocamız ile görüşelim:)

Sevgiler...

Meyra dedi ki...

senacım bu konu hakkında bi görüşelim Atölye Beyazı biliyorum bende katılmak isterim aranıza:)