5 Temmuz 2009 Pazar

Bir Haftasonu Etkinliği

Bu aralar duvar stickerları çok moda. İnternet sitelerinde başladı. Şimdi marketlerde bile satılıyor. Küçüklü büyüklü, renkli, siyah, desen desen, envai çeşidi var. Bende uzun zamandır internetten satılanlarla ilgileniyorum. Ama tüm duvarımı kaplayacak şekilde olanları (yani 3,50 metre) 250,300 TL civarı. En azından benim beğendiğim modeller öyle...

Bende başka çözümler aramaya başladım. Reklamcıların tabelalarda kullandıkları folyolardan aldım. 40 TL ve bir akşamlık çalışma sonunda aşağıda resimlerini gördüğünüz sticker çıktı ortaya. Önce birkaç eskiz yaptım. Sonra duvarıma göre bir şablon hazırladım. Sonra o şablonu parça parça folyolara aktardım ve duvara yapıştırdım. Çiçekleri ekledim ve cumartesi akşam 8.00 civarı başladığım çalışma, pazar sabahı 6.00 civarı bitti. Biraz yordu ama benim çok hoşuma gitti.
Çizdiğin eskizlerden en çok bunu beğendim. Şablon hazırlamak işin en sıkıcı, en uzun ve en önemli kısmı. Benimki biraz büyük olduğundan oldukça zor oldu. Sonra duvarı iyi ölçüp biçerek kestiklerinizi yapıştırmak kalıyor.



7 yorum:

kaptan dedi ki...

süper!ellerine sağlık :)

sena dedi ki...

Teşekkürler Ececim...

kedicibasi dedi ki...

çok ama çok hoş olmuş:) ben de kendim yapmak istiyorum ama bir türlü cesaret edemedim.

sulesaribas.blogspot.com dedi ki...

çok güzel olmuş ellerinize saglık

sena dedi ki...

Çok teşekkür ederim kedicibaşı ve sulesaribas. Şablon çıkarmak biraz yorucu sonrası tahmininizden kolay ve eglenceli oluyor.

sekerbulutu dedi ki...

ellerinize sağlık, çok güzel olmuş, bende geçen hafta minik bir sticker denemesi yaptım çok iyi olmadı ama ilk deneme için fena değil diyebilirim. sizinki oldukça büyük ve yorucu olmuş. ama süper bir iş çıkartmışsınız:)

sena dedi ki...

Çok teşekkür ederim şekerbulutu. Evet gerçekten biraz yorucu oldu. Bütün gece onunla uğraştım. Bazı yerlerinde küçük hatalar oldu. Ama olsun, şimdi çok hoşuma gidiyor:))
Sevgiler...