5 Şubat 2010 Cuma

Bugün benim doğumgünümmm

Bugün benim doğumgünüm!

Kaç yaşıma mı bastım, hadi söyleyeyim 34!! Çocukluğumda anneme ne zaman yaşını sorsan "-Ben 25 yaşındayım" derdi. Neden gerçek yaşını söylemediğini anlamazdım. Büyük olmak güzel bişey değil miydi? Sonuçta ben bir an önce büyüyüp annem gibi olmak istiyordum. Keşke acele etmeseymişim:)

Geçenlerde anneme yine sordum.Gülerek aynı cevabı verdi. En küçük kızı bile 25 yaşını çoktan geçmişti. Ama şimdi onu daha iyi anlıyorum. İnsan en sevdiği kendini en iyi, en dinç hissettiği yaşta kalmak istiyor galiba. Yine de yolun yarısına 1 sene kalmış olsa da ben yaşımdan memnunum.

İlk kutlamayı dün akşam seramik arkadaşlarımla beraber yaptık. Bengicim hatırlamış, gelirken nefis bir cheesecake le beraber gelmiş.  Hem çalıştık hem pasta yedik. Bugün sabah bilgisayarımı açar açmaz arkadaşlarımdan kutlama mesajları düştü posta kutuma. İkisi Amerika'daki arkadaşlarımdan. Biraz önce Aygenciğim aradı. Annem, ablam, Leyla günler öncesinden doğum günü hediyelerimi verdiler. Ne güzeell:)) Ben çok şanslıyım. Ailem arkadaşlarım yanımdalar. Herkese çook çok teşekkür ediyorum. Hem onlara hem kendime çok güzel bir şarkı hediye ediyorum:))



Kenan Doğulu, Rüzgar

Resim için kaynak: http://www.freedigitalphotos.net/

7 yorum:

DenDen dedi ki...

Doğum gününüz kutlu olsun

Ada Deniz dedi ki...

mutlu yıllar

sena dedi ki...

Çook teşekkür ederim arkadaşlar:))
Çok mutlu ettiniz beni...

Sevgiler ikinize de:))

MARİFETLİ PERİ dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Sena'cım. Yaşdaşmışız seninle:) Bence en güzel yaşlar bunlar, tadına vara vara yaşamak lazım. Umarım yeni yaşın sana tüm iyilikleri güzellikleri getirir. Mutlu yıllar...

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Doğum günün kutlu olsun Senacım.

Ailenle, sevdiklerinle nice sağlıklı ve huzurlu yıların olsun...

sena dedi ki...

Sevgili Marifetli Peri, çok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Gerçekten en güzel çağımızdayız şarkıda dediği gibi:))
Hem olgun hem tecrübeli hem de genciz:)))

Öpüyorumm.

sena dedi ki...

Çok teşekkürler Sibelcimm.. 10 marifet sitesine çok şey borçluyum onun sayesinde sizin gibi muhteşem arkadaşlarım oldu:))

DenDenak, Ada ve Deniz, Marifetli Peri, Sibel iyi ki varsınız:))