12 Mart 2010 Cuma

Bu yazı kendini ŞOFÖR sanan kadınlara!!!!

Evet bu yazı kendini araba  kullanabiliyorum sanan kadınlara (iyi bayan sürücüler üstüne alınmasın) ve özellikle 06 JE 171  plakalı aracı kullanan pek saygıdeğer!!, muhteşem şoför!!!!!!!!! çalçene bayana; (Aslında içimden çok daha farklı sıfatlar sıralıyorum ama onları burada yayınlamam imkansız. Siz anladınız onları)

Sayın 06 JE 171 plakalı aracın sürücüsü:
Dün akşam bana hayatımın tek ve en korkunç trafik kazasını yaşatmak üzereydiniz.
Araçların en az 100 Km. hızla seyrettiği bir akan trafikte, iki metre önümdeyken yan şeritten haşırt diye önüme kırıp birde frene bastınız. Eğer şansımız yaver gitmese ve Allah yardım etmese şuanda ikimizde hastanede olabilirdik. Bunun farkına varıp özür dileyeceğinize birde "Ben yol istedim, verseydiniz" diye üste çıkıp çem çem çemkirdiniz.  Size trafikte bazı kuralları hatırlatmak isterim:

1. Araç kullanmak demek, yalnız gaza basmak demek değildir. Ayrıca Ankara yollarındaki tek araba kullanan soför!!! ( şoförlüğünüz tartışılır) siz değilsiniz. Araç kullanırken diğerlerini de düşünmek zorundasınız.
2. Trafikte serit değiştirirken sağ ve solda bulunan aynaları MUTLAKA kontrol etmeli ve  geçmek istediğiniz şeritteki araç durumuna bakmalısınz. Bu aynaların konuluş sebebi budur, lütfen onları makyaj aynası olarak kullanmayınız.
3. Bulunduğunuz şeritten diğer şerite geçerken önce sinyal veriniz.
4. Geçmek istediğiniz şerittekiler size YOL VERMEK ZORUNDA DEĞİLDİR. Sabırlı olun, uygun zamanı bekleyin.
5. Bir şekilde diğer şerite geçseniz bile akan trafikte asla aniden frene basmayınız. Bu zincirleme bir kazaya sebeb olabilir, lütfen dikkatli olunuz.
6. Lütfen ehliyetinizi aldığınız (ehliyetiniz varsa tabii) sürücü kursuna gidip tekrar direksiyon dersi alınız yada ehliyetinizi geri veriniz.
7. İlla araba kullanıcam diyorsanız trafiğe çıkacağınız saatleri ve güzergahınızı gazetelere ilan veriniz ki , biz oralardan uzak duralım.

Allah sizin gibilerle bir daha karşılaşmayı  nasip etmesin. AMİİİİİİİN

10 yorum:

pinomino dedi ki...

senacımmmm geçmiş olsunnnnn:(
her yazdığın kelimenin altına imzamı atıyorummmm
muck!!

pinomino dedi ki...

senacımmmm geçmiş olsunnnnn:(
her yazdığın kelimenin altına imzamı atıyorummmm
muck!!

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Öncelikle geçmiş olsun güzelim...
Sana sonuna kadar katılıyorum arkadaşım, ben de 10 yıldır trafikteyim, çok şükür bir kazam olmadı ama bu tür kendini şoför sanan bayanları gördükçe artık cinnet geçiriyorum, bazıları çok umursamaz oluyorlar. Senin yazdığın bu trafik hatırlatmalarını aslında kocaman kocaman harflerle yazıp heryere asmak lazım. Zaten trafikte erkeklerden bıktık bi de hemcinslerimiz böyle yaptıkça iyice geriliyorum. Lütfen trafik kurallarına uyalım ve SAKİN olalım...

sena dedi ki...

Teşekkürler Pinocum, hala kıza sinirim geçmedi. Önüme kırıp frene bastı,tamponda derin çizikler var. bir çemkiriyor yaa inanamıyorumm.

sena dedi ki...

Teşekkür ederim Sibel'cim. Bende aynen cinnet geçirdim dün akşam. Kendimi tutamadım birde tüm arkadaşlarıma mail attım bu metni.

155'i aradım şikayet etmek için. Ama hemen o anda şikayet etmem gerekiyormuş. O zaman o güzergahdaki polis ekipleri aracı durdurup ceza yazabilirlarmış.

Bengi Gençer dedi ki...

Çok çok geçmiş olsun Senacım! Neyse ki kazasız atlatmışsın umarım birdaha böyle tatsız birşey yaşamaz kimse :(

sena dedi ki...

Teşekkür ederim Bengicim inşaalah bir daha yaşayamız böyle şeyler.

Sibelin Hobi Dünyası ... dedi ki...

Senacım, blogumda sana yakışır bir ödül veriyorum, alırsan çok sevinirim güzelim.

Detaylar buradan:
http://sibelinhobidunyasi.blogspot.com/2010/03/yaratc-blogger-odulum-geldi.html

lale kunt dedi ki...

trafik öküzleri bunlar. ben de geçenlerde böyle bi sinir bozuntusu yaşadım, kırmızıda dururken geldi çarptı öküz herifin teki. bi de üstüne bana okkalı küfürler etti. aldım plakasını, sonra bi baktım 100 m. ötede polis ekibi, çektirdim sağa.
aslında karakola gidip şikeyetçi olmak vardı da, o kadar sinirim bozuldu ki anlatamam. tek başımaydım da, dedim defolsun gitsin daha fazla uğraşmiim.

sana da çok geçmiş olsun Allah korumuş...

sena dedi ki...

Sanada geçmiş olsun Uyuz Cadı. Nasıl kurtulucaz bu trafik canavarlarından yaa:(( Sen ne kadar iyi sürücü olursan ol onların yüzünden bizimde başımız yanıyor.