23 Temmuz 2010 Cuma

CD'im nerdeeee?


Tatile gitmeden birkaç gün önce Sertap Erener'in cd'sini almıştım. Lise yıllarımdan beri çok severek dinlerim kendisini. Yeni albüm de gerçekten çok güzel olmuş. Tatile gidince tadı damağımda kalmıştı. Döner dönmez işe gidiş geliş yolunda arabada tekrar dinlemeye başladım. Dün sabah işyerinde dinlemek için cd'yi arabadan çıkardım ve elime aldım.

Dün işler çok yoğundu. Ancak akşam çıkarken cd aklıma geldi.  Arabadan geri döndüm. Odamın altını üstüne getirdim. Ama yok. Bulamıyorum. Arıyorum tarıyorum yook. Kafama takıldı bir kere, bulmam lazım. Olmayacak yerleri dolap arkalarını, masanın kullanılmayan çekmecelerini araştırdım. Yook.

Sabah şirkete geldiğim saniyeden itibaren düşünmeye başladım. "Arabadan indim." "Elimdekileri broşürleri çöpe attımm." Birden gözlerim açıldı. Acaba cd'im de mi çöpü boyladı? Öyleyse çok kötü. Çünkü o çöp varilleri akşama kadar kırk kere dolar, kağıt toplayıcıları ve kablo toplayıcıları tarafından defalarca didiklenir.
Varillerin biri ağzına kadar doluydu. Moralim bozuldu. Ama diğeri boştu. İçine doğru eğilince en altta Sertap'la göz göze geldik. Yarım saattir aradığım albümüm orada çöpün içinde sağlam ve temiz halde duruyordu. Üzerinde küçük bir kutu vardı. Ama ne cd'de ne de kutusunda herhangi bir hasar yoktu. Biraz uğraşarak onu çöpten çıkardım. Alkollu mendillerle, kolonyalarla temizledim.

Çook sevindiim. Şimdi yine onu dinliyorum. Favorim Koparılan Çiçekler'in yavaş versiyonu...

Eh bi şarkı da Sertap Erener'den gelsin o zaman:) Bu albümden değil ama eski ve güzel bi şarkı.



Günahın Boynuma

4 yorum:

pinomino dedi ki...

Filmin hala bende:) Bir an onu arıyorsun sandım başlığı görünce :D

sena dedi ki...

İlahi Pinoom:)) Çok güldürdün beni:)

Öptüm:))

Fulyanna dedi ki...

Sergun'a yazdığınız yorumu okudum tesadüfen :)

Seferihisar,Sığacık,Teos .. :)

sena dedi ki...

AAh ah Seferihisar; Şimdiden özledim:))